Voorbrugstraat 5, 5066 AE Moergestel (Oisterwijk) | 06 - 20540800

Recensies Particulieren

Workshop / Training / Individueel traject


'De trainster gaf rustig en prettig les. Er was voldoende tijd voor vragen en uitleg. Alles was goed geregeld en de communicatie was helder. Voldoende variatie in het programma. Ondanks dat ik het lastig vond tijd te maken om te oefenen, heb ik vooral geleerd meer bewust te zijn van wat ik doe. Ik denk dat iedereen iets aan deze training zou hebben'.

- Deelnemer 8 weekse training-


'Ik heb de kennismakingsworkshop gevolgd: een prettige meeting met fijne oefeningen die praktisch en helder waren. Met name het bewust ergens mee bezig zijn en voelen doet je stilstaan bij dingen.

Je merkt dat Maike ervaring heeft als docent, ze weet de informatie vakkundig over te brengen'.

- Eveline Balemans-'Ik vond de workshop een eye opener, ben nu al bewuster bezig met in het hier en nu te leven en daarvan te genieten. Bewust genieten van de kleine dingen'.

- Bianca van de Ven -


'In december 2018 een workshop bijgewoond. Ik wist niet wat ik ervan moest verwachten maar het was een hele fijne ervaring en goede uitleg. De oefeningen die we gedaan hebben, hebben mij ook echt een ander inzicht gegeven in bepaalde dingen. Heb zelf al wat toe kunnen passen in mijn doen en laten. Erg blij dat ik de workshop gedaan heb'.

- Desiree van Oursouw -


'Ik werd getriggerd door mezelf om eens uit te zoeken of ik mezelf nog meer kon verrijken.

Ik ben op zoek gegaan en terecht gekomen bij Maike. Nadat ik een workshop heb gevolgd, wist ik dat ik hiermee verder wilde. Maike maakte het voor mij mogelijk om de training individueel op korte termijn te starten, 6 weken 1,5 uur per keer.
Vanaf de start voelde het goed en was ik super gemotiveerd. Samen hebben we de weg bewandeld en heb ik nieuwe inzichten gekregen. Zo is de rust in mijn lichaam zeer prettig en lijkt het erop dat ik deze rust, kan uitdragen naar mijn omgeving en mijn werk!
Mensen rondom mij, ervaren ook mijn rust!
Ik voel ook dat ik deze weg wil doorzetten en kijken wat er nog meer komt aan inzichten en verrijking.
Ik zou iedereen deze training willen aanraden. Maike is een rustig persoon, kan zich ook kwetsbaar opstellen en heeft de juiste competenties om je verder te helpen.'

- Rianne-Mooie en zinvolle cursus/training met een doeltreffende opbouw.
Een cursus/training die voor iedereen zinvol kan zijn.

- Christel Lammerts-

Recensies

Training Mindfulness voor Bedrijf

'Erg prettige trainer: deskundig, goed luisterend, eigen ervaringen en voorbeelden gebruikt wanneer nodig, '

'ik zie het belang van bijven oefenen nu veel beter, ik heb al eerder de Mindfulness training elders gedaan'.

'Fijn dat je onderling ervaringen kunt delen in een niet te grote groep. waardevolle training, ik vraag mezelf veel vaker per dag af hoe het met me is en wat ik dan nodig heb, dat geeft me meer rust en minder stress'

'Ik heb vooral inzichten gekregen in mijn eigen gedachten, ik oordeel minder en ik gebruik mijn adem veel als anker in lastige situaties'.

'Fijne training, goede begeleiding van oefeningen, duidelijke uitleg hoe je brein werkt, ik heb veel helder gekregen en kan beter en geconcentreerder werken.'

'Dit helpt me echt op mijn werk, in deze hectische wereld vol prikkels en verwachtingen'.

- Medewerkers HAS Hogeschool-


Introductie workshop Mindfulness

'Fijne oefeningen, ik word er rustiger van. Ik ben benieuwd naar andere oefeningen'

'Had het veel zweveriger verwacht, maar het is juist heel praktisch'

'Bewust even stilstaan bij een handeling of een gesprek op je werk, dat heb ik er uit gehaald'.

'Bewust bezig zijn met dingen, niet altijd maar multitasken'.

'Ik zou me graag willen aannmelden voor een training als die wordt aangeboden'.

'Ik wil graag minder mijn werk mee naar huis nemen en meer aandacht voor mijn gezin. Mindfulnesstraining zou me denk ik kunnen helpen dat beter af te wegen'.

- Medewerkers HAS Hogeschool-Recensies

Training Mindfulness voor Bedrijf

'Maike was rustig en had een fijne stem. Ze koppelde onze praktijk aan achterliggende theorie. Dit vond ik zeer interessant.

Het meest heb ik geleerd om af en toe uit mijn gehaaste automatische piloot te stappen en te genieten van kleine momenten. Ook reacties in de thuissituatie hoef ik niet altijd te geven'.

- Anne Rasenberg- leerkracht BS De Vonder-


'Maike is een prettig persoon, je voelt je op je gemak. Fijne stem. Prima organisatie, gebruik boek thuis, uitleg via Powerpoints en het doen van verschillende oefeningen was erg prettig. Sommige oefeningen passen bij me en andere niet. Het is wel goed om verschillende dingen uit te proberen'.

- Leerkracht BS De Vonder-


'Ik heb geleerd wat mindfulness inhoudt en wat het voor mij kan betekenen. Zowel op het werk als privé. De training bevatte goede oefeningen, fijn dat er afwisseling was. Bedankt voor de lessen!'

- Leerkracht BS De Vonder-


'Ik heb geleerd dat mindfulness een manier van leven is dat een plek moet krijgen in je dagelijkse gang. Deze periode is voor mij weer een met heftige gebeurtenissen en het heeft mij geholpen om hier beter mee om te gaan. Maar ook een nieuwe weg te zoeken om mijn leven voor mij aangenamer te maken en mezelf nog beter te leren kennen.


Sommige oefeningen waren prettig anderen moest je aan wennen. Fijn vind ik dat er verschillende oefeningen zijn waaruit je kun kiezen wat op het moment nodig is.. Maike heeft een fijne manier van praten , het gaf rust, door haar stem die rustig en kalm is .Dat ervaar ik als heel erg prettig. De theorie en oefeningen waren duidelijk uitgelegd en goed te volgen'.

- Leerkracht BS De Vonder-


Introductie workshop Mindfulness

'Een workshop die mij duidelijk maakte hoe druk het meestal in je hoofd is en hoe lastig het is om daar rust in te vinden.

Wat me ook bij blijft wat Maike vertelde: je kunt niet meer tijd maken dan de tijd die er is, maar je kunt in je hoofd wel meer tijd voelen!
Ik verwacht dat ik het ook kan gaan gebruiken bij en met de kinderen in de klas, dat wil ik graag leren. Ik kijk uit naar het volgen van de volledige training bij Mind4Work in maart 2019!'

- Leerkracht BS De Vonder-