Voorbrugstraat 5, 5066 AE Moergestel (Oisterwijk) | 06 - 20540800

OVER MAIKE

Mind4Work is opgericht door Maike Konings. Maike heeft jarenlange ervaring met doceren, coachen en het geven van verschillende trainingen in het Hoger Beroeps Onderwijs. Jaren geleden heeft zij zelf een 8 weekse mindfulness training gevolgd en was er meteen van overtuigd dat het voor heel veel mensen iets in hun dagelijks leven kan betekenen. Ze heeft een opleiding tot mindfulness trainer gevolgd (MBCT/MBSR) en een vervolgopleiding tot bedrijfsmindfulnesstrainer bij Seetrue Opleidingen. Ook heeft ze zich verder geschoold in Mindfulness specifiek voor jongeren. Ze heeft inmiddels al vele verschillende mindfulness trainingen en workshops gegeven aan verschillende doelgroepen (particulieren, leerkrachten op scholen, groep 8 leerlingen en studenten maar ook teams binnen organisaties/bedrijven). Ook heeft ze de opleiding Tafelopstellingen en Grensinzicht afgerond en kan daarmee ook systemisch coachen inzetten als tool naast Mindfulness.

"Ik zie het als een uitdaging om in mijn trainingen deelnemers zelf inzichten te laten verkrijgen. Om zo betere keuzes in privé of werksituaties te kunnen maken, weerbaarder te zijn in wat voor situatie dan ook, beter omgaan met stress (en pijn) en meer rust te ervaren. Mijn trainingen zijn praktisch, leerzaam en ervaringsgericht, kunnen rustgevend zijn, soms confronterend, maar ook gezellig. De deelnemers in een groep ervaren vaak veel herkenning onderling, dat is fijn".

Mind4Work biedt training en coaching voor iedereen die meer BALANS, CONCENTRATIE, VEERKRACHT EN FLEXIBILITEIT wil ervaren en meer INZICHT wil in werk en/of privé situatie, betere (privé-, werk- en privé-werk gerelateerde) KEUZES wil leren maken, beter met STRESS om wil leren gaan en meer wil GENIETEN van de mooie (kleine) dingen in het leven.

Wil je graag lezen wat deelnemers vonden van Maike als trainer, wat de training voor hen heeft betekend en wat ze ermee kunnen, lees dan de reviews-recencies.