VOOR BEDRIJF

Training & workshops of een teamdag

Voor bedrijven en organisaties organiseer ik praktische en interessante trainingen, workshops en teamdagen. Persoonlijk leiderschap staat altijd centraal: kennis + bewustwording + eigenaarschap (keuzes maken voor jezelf) zijn DE sleutels tot fysieke en mentale gezondheid. Ik werk eventueel ook samen met andere inspirerende trainers, afhankelijk van de inhoud en vraag van jou als klant. Maatwerk is altijd mogelijk. 

 

6 Weekse Mindfulness Training

Meer rust en focus, beter prioriteiten kunnen stellen...... Uit jarenlang wetenschappelijk onderzoek en praktijk blijkt dat Mindfulness training (aandachtgerichte training) positieve effecten heeft op omgaan met werkstress, het immuunsysteem, bloeddruk, creativiteit en onderlinge werkverhoudingen tussen collega's en binnen teams. Door mindfulness te beoefenen vinden er fysiek positieve veranderingen in de hersenen plaats waardoor mensen beter gebruik kunnen maken van hun eigen (mentale)capaciteiten en beter bestand zijn tegen werkstress. Daarnaast vermindert het piekeren, bevordert het de concentratie en maken van keuzes en ook zeer belangrijk; het vergroot het werkgeluk!

Mind4Work biedt een specifieke 6 weekse praktische Mindfulness training aan, speciaal voor bedrijven en organisaties.

Naast Mindfulness Training geeft mind4Work ook diverse workshops die los te boeken zijn of als verdieping op de Mindfulness training kunnen worden aangeboden. Lees de vele recensies....

 

Verschillende Workshops:

Mind4Work biedt verschillende interessante, praktische workshops aan waarin theorie, oefeningen, testen en reflectie worden afgewisseld. Interactief en altijd met een lach.

 

Teamdag - 1 of 2 daagse training - incompany of extern

Zoek jij een dag voor je team - bedrijf?  Een teamdag met inhoud?! Of wellicht zelfs een 2-daagse met je team, weg uit alle hectiek en echt tijd voor elkaar en ontwikkeling van team en medewerkers persoonlijk. Maatwerk is mogelijk naar de wensen en uitdagingen van jouw team en de organisatie.

Een 1 of 2 daagse training die zowel het team als de individu voedt met kennis, ervaringen en ontspanning. De output is bewuswording, kennis, nieuwe ervaringen en tools om direct prive en op het werk toe te passen. Verbinding binnen het team en zelfontwikkeling staan centraal.

Deze dag verzorg ik eventueel samen met andere trainers, afhankelijk van de vraag - wensen.