Wil jij als teamleider werken aan jouw persoonlijk leiderschap? 

 

Geef je dan nu op voor DE TOP 2-daagse!

 

Een uniek Teamleider Ontwikkel Programma op 16 en 17 september 2024

TOP is exclusief voor teamleiders (en teammanagers uiteraard) werkzaam in openbare ruimte, groen en leefomgeving

 

Midden in het groen bij Kampinastaete Oisterwijk, naast natuurgebied Kampina. 

Zie hierboven de aftermovie van een eerdere 2 daagse op deze locatie

Herkenbaar? Als teamleider ben jij DE PERSOON die naast eigen taken ook verantwoordelijk is voor het reilen en zeilen van het team. Aansturen, persoonlijke aandacht voor ieder individu, doelen behalen maar ook heb je nog vaak eigen inhoudelijke taken. Je schakelt dus veel gedurende de dag, de week, de maand, het jaar.  De aandacht die jij geeft aan de medewerkers binnen jouw team of afdeling en aan het verbeteren van de openbare ruimte, groen en leefomgeving mag nu ook naar jou. Jouw ontwikkeling als teamleider maar zeker ook jouw ontwikkeling als persoon staat deze 2 daagse centraal. Hoe blijf jij vol energie en leer je nieuwe tools in te zetten voor jezelf en de medewerkers in jouw team? Hoe kun je meer tijd ervaren? Hoe maak je de juiste (gezonde) keuzes in jouw functie voor jezelf, met jouw team en voor de organisatie?

Deze tweedaagse is dus een persoonlijke investering, een level up voor jou en daarmee ook voor jouw team - afdeling. 

TOP is een unieke ervaring, afgestemd op jou als teamleider in de openbare ruimte en groensector. De inspirerende, groene omgeving zal jou dus ook zeker aanspreken. Wellicht hier en daar wat uit je comfortzone ;-) - maar juist daar zit jouw groei!  Met max. 6 deelnemers houden we het zeer persoonlijk en exclusief. 

Reviews van deelnemers van een eerdere 2 daagse :

'Twee onwijs inspirerende dagen gehad met trainers Maike, Noortje en Eveline. Mijn ogen zijn geopend op het gebied van mindfulness/ je eigen rol in het werkveld en jezelf leren kennen. De diverse onderwerpen zijn zowel in theorie als in praktijk goed uitgelegd. Ontspanning is de leidraad geweest in deze training en daar werkt de prachtige locatie in Oisterwijk ook zeker aan mee.   * Maaike Klaver - gemeente Winterswijk * 

'Een zichtbaar, voelbaar en uitstekend verzorgde tweedaagse. De combinatie van theorie, praktijk en vooral eigen ervaringen maakt het helemaal compleet. Die enthousiaste trainers nemen je mee in de vele onderdelen van de mindfulness, psychologie, (eigen) mensbeeld en persoonlijk leiderschap. Ik gun iedereen deze fijne en unieke training.'  * Taco Elburg - gemeente Winterswijk *

'Ik was op zoek naar een training om te sparren en bezig te zijn met mijn eigen ontwikkeling en nieuwe inzichten in mens en beweging van de mens. Dit is meer dan waargemaakt en meer. Je kunt je zeker voelen in je vakgebied, met de nodige kennis ergens heen gaan, maar de verdieping op je eigen ontwikkeling zoeken is niet altijd makkelijk. Maike, Evelien en Noortje hebben de ruimte gecreeerd om inzicht te geven waar mijn ontwikkeling zit. Ik ben met antwoorden naar huis gegaan, dat voelt erg fijn. Daarnaast heeft de prachtige locatie meer dan bijgedragen aan de fijne 2-daagse.' * Kelly van de Weijdeven - Textaafoam Tilburg* 

Wat kun je verwachten?

Veel inspiratie en inhoud en altijd met een praktische inslag. Soms wat uit je comfortzone, maar vooral niets zweverigs.

Dag 1 draait om jou als teamleider: tijdens deze eerste dag staan we stil bij jouw drijfveren - waar ga je op aan en waar loop je op leeg? We gaan in op jouw rol binnen het team en de uitdagingen die je tegenkomt in samenwerking met je team. En hoe deze samenwerking dan ook te versterken. Aan de hand van transactionele analyse krijg je inzicht in hoe jij je verhoudt tot je collega’s. Daarnaast krijg je handvatten om zelf nog beter de touwtjes in handen te hebben. Ook start je met de eerste Mindfulness sessie binnen en buiten: interessante info over werking van je brein en rustmomenten wisselen elkaar af. Je werkt in je werkboek concrete veranderacties en leermomenten uit. In de avond, na het diner, nog een 'lichter programma' met interessante en mooie kampvuurgesprekken.

Dag 2 draait om jou als persoon, jouw ontwikkeling als persoon staat centraal. Na heerlijk wakker worden in jouw 'tiny cottage' en ontbijt een uurtje yoga (zeker ook voor beginners te volgen). Daarna verschillende sessies deze dag: 2e sessie Mindfulness, de psychologie van stress (hoe werkt je zenuwstelsel oa bij stress en wat herken jij zelf). In de middag een sessie over jouw (mentale) grenzen in 3D en gaan we dieper in op jouw human design profiel (jouw persoonlijke blauwdruk). Je krijgt opnieuw nieuwe inzichten en praktische tools. Ook hier staan we stil bij jouw leerdoelen en maken concrete haalbare veranderacties.

De twee dagen worden na de verschillende onderdelen en op het einde afgerond met wrap ups: wat heb je geleerd, waar ga jij jouw energie op in zetten, wat neem je mee en welke concrete acties kun je - ga jij inzetten en welke tools ga jij daarbij gebruiken. Praktisch en toepasbaar!

Follow-up: Om de impact van deze 2-daagse vast te houden krijg je als deelnemer naast een mooi werkboek met hand-outs, theorie en tools uitgewerkt met jouw eigen aantekeningen. Na 3 maanden een Teams meeting met Maike om de impact te bespreken en intenties verder aan te vullen of hernieuwen. En een door jou tijdens 2-daagse gemaakte opdracht krijg je na 6 maanden thuis gestuurd als reminder en inspiratie. 

De TOP 2-daagse is voor jou als je:

 • werkt als teamleider of teammanager bij een organisatie of afdeling die zich bezig houdt met openbare ruimte, groen en/of leefomgeving. 
 • jouw grens wat durft te verleggen en klaar bent voor 'jouw level up' in je functie maar ook persoonlijk,
 • je dus verder wilt ontwikkelen, zowel op persoonlijk vlak als in jouw werk,
 • jouw ervaring en inzichten, incl. geleerde tools, voor jezelf in wilt zetten maar ook zou willen delen binnen jouw team indien nodig

De TOP 2-daagse is inclusief:

 • korte individuele intake (max. 30 min), waarmee jouw ervaring nog meer op maat gemaakt wordt, een follow-up na 3 maanden (Teams) en 6 maanden (eindopdracht 2 daagse via post thuis gestuurd)
 • inspirerende accommodatie (1 overnachting in een unieke tiny cottage, 1 cottage per persoon),
 • dag 1 lunch & 3 -gangen diner
 • dag 2 ontbijt & lunch
 • 5 dagdelen:
  • met inspirerende sessies,
  • tijd om te sparren met gelijkgestemden,
  • verschillende praktische 'tips & tools' om mee naar huis te nemen,
  • tijd om op te laden tussendoor.

Wie zijn de trainers?

Ik, Maike, zal de tweedaagse leiden en verzorgen in samenwerking met Noortje de Rooij (organisatieadviseur en teamcoach) en Eveline van Montfort Phd (medisch & holistisch psycholoog en yogadocent). 

Mijn 'groene HAS hart 'en jarenlange ervaring in de onderwerpen groene en gezonde leefomgeving en de samenwerking met organisaties die zich bezig houden met openbare ruimte, groen en leefomgeving maakt dat ik graag werk in deze sector.  Maar alledrie hebben wij sowieso een hart voor ontwikkeling, moderne wetenschap, gezondheid en welzijn, maar vooral ook voor persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap; de mens achter de functie. We zijn praktisch ingesteld en houden van hands on in te zetten tools. Een krachtige combi waar wij organisaties mee verrijken, op een nuchtere toegankelijke manier, vergezeld van veel passie en plezier.

Hoe ga je naar huis?

Geïnspireerd en met veel nieuwe informatie en inzichten en bewuster van jouw persoonlijke en professionele kwaliteiten en wat je nodig hebt.  Je neemt een hands-on toolkit mee, die je ook meteen kunt toepassen en doorgeven in je functie.

Praktische info:

Data en tijdstip  16 september start om 9:30 uur (incl licht avondprogramma) afsluiting 17 september om 17:30 uur 

Locatie: KampinaStaete & Outdoor Office® in Oisterwijk.

Investering: €1950,- excl btw  (inschrijving is incl. persoonlijke drijfverentest die je thuis al maakt via My-Buttons.com) 

Inclusief: overnachting in je eigen tiny cottage, lunch en een 3 gangen diner op dag 1, ontbijt & lunch op dag 2 

(Optioneel is een overnachting extra bij te boeken voor of na afloop van de training),. 

Wil je graag deze unieke 2 dagen meemaken? Of wil je meer informatie? Neem al contact met me op via onderstaand formulier of app/bel me gerust

NB: Meld je voor 1 augustus 2024 aan en je ontvangt een mooi praktisch boek over Mindfulness cadeau !

Organisatie: drs. ing. Maike Konings

Trainer & coach bij Mind4Work + Hogeschooldocent /adviseur HAS green academy - Management van de Leefomgeving 

+31 620540800

info@mind4work.nl


Inschrijven voor de UNIeke TOP 2-daagse 

of als je nog wat vragen hebt

Name *
E-mailadres *
Subject *
Your comment *