'TAFELOPSTELLING EN GRENSINZICHT'

- systemische coachingssessies - in 3D een visualisatie van jouw uitdaging, situatie of probleem of eigen mentale grenzen en wensen -

Mind4Work biedt naast Mindfulness ook 1 op 1 sessies aan voor medewerkers. Dit om nog meer inzicht in een bepaalde situaties te krijgen, die specifiek in jouw leven spelen en waar een pijnpunt of een vraag zit. DIt kan je gezin zijn, je werk, jouw (mentale) grenzen of je familie of een bepaald thema waar je mee worstelt. Je krijgt inzicht in je patronen en gedrag, jouw plek in bepaalde situaties, jouw mentale grenzen ( je eigen ik-grens), wat wel of niet goed voelt en wat er nodig is om het te veranderen.

Er wordt in 3D een opstelling gemaakt met behulp van bijvoorbeeld blokjes die allemaal iets of iemand representeren. Door middel van vragen aan en antwoorden van de client wordt er helder inzicht verkregen in het vraagstuk, de uitdaging of ontwikkeling waar het over gaat. Ook kan er een test worden gemaakt om nog meer inzicht in bijvoorbeeld je eigen grenzen te krijgen. Deze coachingssessies zijn erg aan te bevelen naast de Mindfulness training waar je bewuster en opmerkzamer leert te zijn; de basis om patronen te kunnen doorbreken, beter grenzen te stellen in bepaalde situaties en beter voor jezelf te gaan zorgen.

Er wordt voor de opstellingssessies ongeveer 1,5 uur per keer uitgetrokken, €155,00 per sessie (voor particulier) en €195,00 per sessie (excl btw, via werkgever) . Vaak zijn 2 of 3 sessies voldoende. Indien het met Mindfulness training gecombineerd wordt, of na een mindfulnes training als verdieping wordt gedaan, kunnen er zinvolle cross-overs gemaakt worden.