OVER MIJ

In september 2018 ben ik, Maike Konings, gestart met Mind4Work. Ik werk al jaren op HAS Green Academy en heb veel ervaring met doceren, en coachen en geven van verschillende trainingen en het adviseren in en over een gezonde en biodiverse leefomgeving in 'de groene en openbare ruimte sector'. Ik wilde er graag een nieuwe uitdaging bij; mijn eigen bedrijf. Jaren geleden heb ik zelf een 8 weekse Mindfulness training gevolgd en was er meteen van overtuigd dat het voor heel veel mensen iets in hun dagelijks leven kan betekenen. Inmiddels mijn 'skills en toolkit' verder aangevuld met verschillende opleidingen die ik apart of gecombineerd inzet tijdens teamtraining en coaching. Ik ben gediplomeerd:

  • Mindfulness trainer (MBCT/MBSR),  bedrijfsmindfulnesstrainer, mindfulness trainer voor jongeren
  • Systemisch coach - trainer; Tafelopstellingen en Grensinzicht
  • Positieve gezondheid trainer
  • Drijfveren trainer (Buttons professional

Naast Mindfulness kan ik dus systemisch coachen en verschillende facetten van gezondheid en vitaliteit inzetten tijdens trainingenworkshops  en teamdagen

Waarom doe ik wat ik doe? Ik zie het als een uitdaging en missie om in mijn trainingen deelnemers zelf inzichten te laten verkrijgen. Om zo betere en gezondere keuzes in privé of werksituaties te kunnen maken, weerbaarder te zijn in wat voor situatie dan ook, beter om te gaan met stress (en pijn) en meer rust te ervaren. Mijn missie is een brug slaan tussen mijn twee werkvelden: Mindfulness-persoonlijk leiderschap EN 'de openbare ruimte & groensector'  en mensen bewust maken van de impact die ze zelf kunnen maken om fysiek en mentaal gezond te leven in de eigen werk-en leefomgeving.   

Mijn trainingen zijn praktisch, leerzaam (je leert veel over de werking van je brein, gezondheid) en ervaringsgericht, kunnen rustgevend zijn, soms confronterend, maar ook gezellig. De deelnemers in een groep ervaren vaak veel herkenning onderling, dat is fijn.

Mijn hobby's zijn: moestuinieren, lezen, wandelen, genieten van natuur, koken. Ik sport regelmatig en ga graag op pad met gezin, kinderen en vriendinnen. 

Wil je graag lezen wat deelnemers vonden van mij als trainer, wat de training voor hen heeft betekend en wat ze ermee kunnen, lees dan de reviews-recencies.