OVER MIJ

In september 2018 ben ik, Maike Konings, gestart met Mind4Work. Na jarenlange ervaring met doceren, coachen en het geven van verschillende trainingen in het Hoger Beroeps Onderwijs in de groene sector/ gezonde leefomgeving wilde ik er graag een nieuwe uitdaging bij; mijn eigen bedrijf. Jaren geleden heb ik zelf een 8 weekse Mindfulness training gevolgd en was er meteen van overtuigd dat het voor heel veel mensen iets in hun dagelijks leven kan betekenen. Ik heb toen een opleiding tot mindfulness trainer gevolgd (MBCT/MBSR) en een vervolgopleiding tot bedrijfsmindfulnesstrainer bij Seetrue Opleidingen. Daarnaast heb ik me verder geschoold in Mindfulness specifiek voor jongeren. Inmiddels heb ik al vele mindfulness trainingen en workshops gegeven aan verschillende doelgroepen: vele verschillende teams binnen (internationale) en bedrijven/organisaties, bedrijven in de groene sector maar ook leerkrachten op scholen, groep 8 leerlingen en studenten. Ook heb ik nog enkele vervolgopleidingen gedaan: Tafelopstellingen en Grensinzicht, werken met Positieve Gezondheid en Sociale Psychologie afgerond en daarmee kan ik ook systemisch coachen en verschillende facetten van gezondheid inzetten in trainingen en workshops.

Waarom doe ik wat ik doe? Ik zie het als een uitdaging en missie om in mijn trainingen deelnemers zelf inzichten te laten verkrijgen. Om zo betere keuzes in privé of werksituaties te kunnen maken, weerbaarder te zijn in wat voor situatie dan ook, beter om te gaan met stress (en pijn) en meer rust te ervaren. Mijn missie is ook een brug slaan tussen mijn twee werkvelden: Mindfulness en persoonlijk leiderschap EN mensen bewust maken van de impact die ze zelf kunnen maken om gezond te leven in de eigen leefomgeving.   

Mijn trainingen zijn praktisch, leerzaam en ervaringsgericht, kunnen rustgevend zijn, soms confronterend, maar ook gezellig. De deelnemers in een groep ervaren vaak veel herkenning onderling, dat is fijn.

Met Mind4Work bied ik training en coaching voor elk team en elke medewerker die meer BALANS, CONCENTRATIE, VEERKRACHT EN FLEXIBILITEIT wil ervaren en meer INZICHT wil in werk en/of privé situatie, betere (privé-, werk- en privé-werk gerelateerde) GEZONDE KEUZES wil leren maken, beter met STRESS om wil leren gaan en meer wil GENIETEN van de mooie (kleine) dingen in het leven.

Wil je graag lezen wat deelnemers vonden van mij als trainer, wat de training voor hen heeft betekend en wat ze ermee kunnen, lees dan de reviews-recencies.