HR4HR - 2 daagse voor HR professionals 

op 3 en 4 juni 2024

Laad op, transformeer en deel! 

Unieke tweedaagse, exclusief voor HR-professionals op de prachtige groene locatie van

Kampinastaete Oisterwijk, direct nabij natuurgebied Kampina

 

Het hart van een organisatie wordt gevormd door haar medewerkers. Hoe gezonder de medewerkers, hoe gezonder de organisatie. De aandacht voor zowel fysiek als mentaal welzijn en ontwikkeling van personeel groeit en in dit proces speelt HR een onmisbare rol. Cruciaal is de samenwerking tussen HR en de organisatie.

Dus wie zorgt er voor de HR voor HR professionals?

De HR4HR 2-daagse is een unieke ervaring, volledig afgestemd op de actuele uitdagingen van HR in een zeer inspirerende, groene omgeving. Met maximaal 8 deelnemers houden we het zeer persoonlijk en exclusief. Ben jij die HR manager, HR adviseur, HR directie of HR business partner die zich graag verder wil ontwikkelen?

HR4HR is een persoonlijke investering, een level up voor jou en de hele organisatie!

Waarom een 2-daagse voor HR-professionals?

De arbeidsmarkt is volop in ontwikkeling. De juiste mensen op de juiste plek aantrekken en behouden en de organisatie in ontwikkeling houden, maar ook processen en inrichting verbetereren, instrumenten ontwikkelen en doorontwikkelen vraagt om planning, organisatie, overzicht en sterk management. Als HR-professional heb jij een sleutelrol in deze processen. Je focus ligt continu op de ander en de organisatie. Veel schakelen vooral. Je zet je in voor de ontwikkeling en het welzijn van het personeel en de organisatie. Maar wie zorgt er voor jouw ontwikkeling en welzijn? Hoe blijf jij vol energie en leer je nieuwe tools in te zetten voor jezelf en medewerkers? Als HR-professional ben je dienstbaar aan de organisatie. Hoe kun je meer tijd ervaren? Hoe maak je keuzes in jouw functie voor jezelf, met collega's en voor de organisatie? Dat vraagt balanceren tussen het volgen van de ontwikkelingen binnen de organisatie, de doelstellingen van de HR afdeling en je persoonlijke doelen en waarden. Dus ook jouw ontwikkeling en welzijn, verdienen zeker aandacht. De HR4HR 2-daagse is daarom goed afgestemd op de actuele uitdagingen van HR-professionals. Persoonlijk, professioneel en efficiënt. Het geeft bewustwording en tools om direct in je dagelijks leven en je functie toe te passen. Daarnaast zal ook deze groene locatie je inspireren en rust en ruimte geven, want dat is wat groen en natuur met je doet! 

 

Wat kun je verwachten?

INSPIRATIE - INHOUD. Verschillende inspirerende en interactieve sessies: oa, over de positie van HR en samenwerking met de organisatie ook vanuit het perspectief van transactionele analyse (oa dramadriehoek), mindfulness, de psychologie van stress, human design (jouw blauwdruk), systemisch werken (oa. in 3D jouw (mentale) grenzen), yoga. 

FOCUS. Een dieper begrip van jouw unieke kwaliteiten, blokkades, behoeften en bijdrage, als individu en als werknemer.

KENNIS. Moderne psychologie, feiten over de werking van je brein, cijfers en de werking van stress & ontspanning, transactionele analyse als tool.

TOOLS. Toegankelijke tools ter optimalisatie van de afdeling, de organisatie en je eigen functioneren die je ook weer door kan geven aan het personeel binnen jouw organisatie.

VERBINDING. Verbinding & kennisdeling met HR-professionals uit verschillende organisaties.

VERRIJKING. Twee verrijkende dagen in een selecte groep gelijkgestemden, onder professionele begeleiding, waarin jij reflecteert, leert en groeit en omzet in concrete veranderacties.

ERVARING. Een zinvolle ervaring, waarin je fysiek, mentaal en emotioneel gevoed wordt. Een boost voor je zelfinzicht, te gebruiken toolbox in je functie (dus een boost voor de organisatie) en je zelfvertrouwen.

RUST. Een complete en efficiënte break, even weg van alle hectiek, een moment om zélf te ontvangen en op te laden, op een prachtige locatie midden in de natuur

FOLLOW-UP Om de impact van deze 2-daagse vast te houden krijgen deelnemers naast een mooi werkboek met hand-outs, theorie en tools uitgewerkt en de eigen aantekeningen na 3 maanden een Teams meeting met Maike om de impact te bespreken en intenties verder aan te vullen of hernieuwen. En een door jou tijdens 2-daagse gemaakte opdracht krijg je na 6 maanden thuis gestuurd als reminder en inspiratie. 

Dag 1 draait om jou als HR Professional: tijdens deze eerste dag staan we stil bij jouw rol in de organisatie en de uitdagingen die je tegenkomt in samenwerking met de organisatie. En hoe deze samenwerking dan ook te versterken. Aan de hand van transactionele analyse krijg je inzicht in hoe jij je verhoudt tot je collega’s. Daarnaast krijg je handvatten om zelf weer de touwtjes in handen te hebben. Ook start je met de eerste Mindfulness sessie binnen en buiten: interessante info en rustmomenten wisselen elkaar af. In de avond na het diner nog een 'lichter programma' met interessante en mooie kampvuurgesprekken.

Dag 2 draait om jou als persoon, de mens achter de HR professional, jouw ontwikkeling als persoon staat centraal. Na heerlijk wakker worden en ontbijt een yoga sessie in schitterende natuur/omgeving is er veel tijd voor interessante info, reflectie, rustmomenten. Verschillende sessies deze dag: 2e sessie Mindfulness, yoga, de psychologie van stress (hoe werkt je brein oa bij stress) en in de middag twee sessies: een sessie in 3D systemisch inzicht in jouw eigen grenzen en gaan we dieper in op jouw human design profiel. Je krijgt opnieuw nieuwe inzichten en praktische tools. Ook hier staan we stil bij concrete haalbare veranderacties.

De twee dagen worden afgerond met een wrap up: wat heb je geleerd, waar ga jij jouw energie op in zetten, wat neem je mee en welke concrete acties kun je - ga jij inzetten en welke tools ga jij daarbij gebruiken.

De HR4HR 2-daagse is voor jou als je:

 • werkt als HR-professional (HR adviseur, HR manager, HR business partner of HR directie),
 • de bereidheid voelt om deel te nemen en klaar bent voor 'jouw level up' in je functie maar ook persoonlijk,
 • je dus verder wilt ontwikkelen, zowel op persoonlijk vlak als in jouw werk,
 • jouw ervaring en inzichten, incl. geleerde tools, voor jezelf in wilt zetten maar ook zou willen delen binnen jouw organisatie.

De HR4HR 2-daagse is inclusief:

 • korte individuele intake (max. 30 min), waarmee jouw ervaring nog meer op maat gemaakt wordt, een follow-up na 3 maanden (Teams) en 6 maanden (eindopdracht 2 daagse via post thuis gestuurd)
 • inspirerende accommodatie (1 overnachting in een unieke tiny cottage, 1 cottage per persoon),
 • dag 1 ontvangst met Brabants worstenbrood & 3 -gangen diner met prive kok(s)
 • dag 2 luxe ontbijt & lunch
 • ruim 4 dagdelen:
  • met inspirerende sessies,
  • tijd om te sparren met gelijkgestemden,
  • verschillende 'tips & tools' om mee naar huis te nemen,
  • tijd om op te laden tussendoor

Wie zijn de trainers?

Ik, Maike, zal de tweedaagse leiden en verzorgen in samenwerking met Noortje de Rooij (organisatieadviseur en teamcoach) en Eveline van Montfort Phd (medisch & holistisch psycholoog en yogadocent). 

Met alledrie een hart voor ontwikkeling, moderne wetenschap, gezondheid en welzijn, maar vooral ook voor persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap; de mens achter de professional. Een krachtige combi waar wij organisaties mee verrijken, op een nuchtere toegankelijke manier, vergezeld van veel passie en plezier.

Hoe ga je naar huis?

Geïnspireerd en gevoed, met nieuwe inzichten en bewust van jouw unieke persoonlijke en professionele kwaliteiten en behoeften, voorzien van een hands-on toolkit, die je meteen kunt toepassen en doorgeven in je functie.


Praktische info:

Data en tijdstip: maandag 3 juni start om 11:30 uur (incl avondprogramma) tot en met dinsdag 4 juni 2024 - 17:00 uur  

Locatie: KampinaStaete & Outdoor Office® in Oisterwijk.

Inclusief overnachting in je eigen tiny cottage, brabants ontvangst met worstenbrood en een top diner met prive kok(s) op dag 1, luxe ontbijt & luxe lunch op dag 2

Investering: €1.775,- excl btw per persoon

Voor zzp deelnemers hanteren we een mooi gereduceerd tarief, contact me even

Wil je graag deze unieke 2 dagen meemaken? Of wil je meer informatie? Neem al contact met me op via onderstaand formulier of app/bel me gerust

 

drs. ing. Maike Konings

Trainer & Coach - Hogeschooldocent /Adviseur

+31 620540800

info@mind4work.nl


Inschrijven voor de exclusieve HR4HR 2 daagse -

of als je nog wat vragen hebt

Name *
E-mailadres *
Subject *
Your comment *