HR4HR - 2 daagse voor HR professionals

Laad op, transformeer en deel !

Unieke transformerende tweedaagse, exclusief voor HR-professionals op de prachtige locatie van

Kampinastaete Oisterwijk direct nabij natuurgebied Kampina

 

Het hart van een organisatie wordt gevormd door haar medewerkers. Hoe gezonder de medewerkers, hoe gezonder de organisatie. De aandacht voor zowel fysiek als mentaal welzijn en ontwikkeling van personeel groeit en in dit proces speelt HR een onmisbare rol. Cruciaal is de samenwerking tussen HR en business/ organisatie.

Dus wie zorgt er voor de HR voor HR professionals?

De HR4HR 2-daagse is een unieke ervaring, volledig afgestemd op de actuele uitdagingen van HR in een zeer inspirerende, groene omgeving. Met minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers houden we het zeer persoonlijk en exclusief. Ben jij die HR manager, HR adviseur, HR directie of HR business partner die zich graag verder wil ontwikkelen?

HR4HR is een persoonlijke investering, een level up voor jou en de hele organisatie!

Waarom een 2-daagse voor HR-professionals?

De arbeidsmarkt is volop in ontwikkeling. De juiste mensen op de juiste plek aantrekken en behouden en de organisatie in ontwikkeling houden, maar ook processen en inrichting verbetereren, instrumenten ontwikkelen en doorontwikkelen vraagt om planning, organisatie, overzicht en sterk management. Als HR-professional heb jij een sleutelrol in deze processen. Je focus ligt continu op de ander en de organisatie. Je zet je in voor de ontwikkeling en het welzijn van het personeel en de organisatie. Maar wie zorgt er voor jouw ontwikkeling en welzijn? Hoe blijf jij vol energie en leer je nieuwe tools in te zetten voor jezelf en medewerkers? Als HR-professional ben je dienstbaar aan de organisatie. Dat vraagt balanceren tussen het volgen van de ontwikkelingen binnen de organisatie, de doelstellingen van de HR afdeling en je persoonlijke doelen en waarden. Dus ook jouw ontwikkeling en welzijn, verdienen zeker aandacht. De HR4HR 2-daagse is daarom goed afgestemd op de actuele uitdagingen van HR-professionals. Persoonlijk, professioneel en efficiënt. Het geeft bewustwording en tools om direct in je dagelijks leven en je functie toe te passen.

 

Wat kun je verwachten?

RUST. Een complete en efficiënte break, even weg van alle hectiek, een moment om zélf te ontvangen en op te laden, op een prachtige locatie midden in de natuur

VERRIJKING. Twee verrijkende dagen in een selecte groep gelijkgestemden, onder professionele begeleiding, waarin jij reflecteert, leert en groeit.

FOCUS. Een dieper begrip van jouw unieke kwaliteiten, blokkades, behoeften en bijdrage, als individu en als werknemer.

TRANSFORMATIE. Transformerende workshops: over relatie tussen HR en business/organisatie, transactionele analyse van jouw rol als HR, yoga, mindfulness, de psychologie van stress, human design & systemisch werken.  

KENNIS. Moderne psychologie, feiten, cijfers en de werking van stress & ontspanning.

TOOLS. Toegankelijke tools ter optimalisatie van de afdeling, de business en je eigen functioneren die je ook weer door kan geven aan het personeel binnen jouw organisatie.

INSPIRATIE - INHOUD. Twee Inspirerende en interactieve workshops (2 x 1,5 uur) over de optimalisatie van samenwerking tussen HR en de organisatie/business en het gebruik van transactionele analyse door Noortje de Rooij.

VERBINDING. Verbinding & real talks met HR-professionals uit verschillende bedrijven.

ERVARING. Een zinvolle ervaring, waarin je fysiek, mentaal en emotioneel gevoed wordt. Een boost voor je zelfinzicht, te gebruiken toolbox in je functie (dus een boost voor de organisatie / business) en je zelfvertrouwen.

Dag 1 draait om jou als HR Professiona;: kennismaking, bewustwording, de uitdagingen binnen HR en concrete inzichten, acties en tools die je kunt gaan inzetten binnen de organisatie, maar ook leren van en met elkaar.  

Dag 2 draait om jou als persoon, de mens achter de HR professional, jouw ontwikkeling als persoon staat centraal. Interessante info, reflectie, workshops en rustmomenten wisselen elkaar af, je krijgt nieuwe inzichten en praktische tools. De twee dagen worden afgerond met een wrap up: wat heb je geleerd, waar ga jij jouw energie op in zetten, wat neem je mee en welke concrete acties kun je - ga jij inzetten.

De HR4HR 2-daagse is voor jou als je:

 • werkt als HR-professional (HR adviseur, HR manager, HR business partner of HR directie),
 • de bereidheid voelt om deel te nemen en klaar bent voor 'jouw level up' in je functie maar ook persoonlijk,
 • je dus verder wilt ontwikkelen, zowel op persoonlijk vlak als in jouw werk,
 • jouw ervaring en inzichten, incl. geleerde tools, voor jezelf in wilt zetten maar ook zou willen delen binnen jouw organisatie.

De HR4HR 2-daagse is inclusief:

 • korte individuele intake (max. 30 min), waarmee jouw ervaring nog meer op maat gemaakt wordt,
 • inspirerende accommodatie (1 overnachting in een unieke tiny cottage, 1 cottage per persoon),
 • luxe ontbijt, lunch, 4-gangen diner met prive kok,
 • transformerende workshops,
 • tijd om te sparren over actuele uitdagingen met gelijkgestemden,
 • verschillende 'tools' om mee naar huis te nemen,
 • tijd om op te laden tussendoor.

Wie zijn de trainers?

Ik, Maike, zal de tweedaagse leiden en verzorgen met daarbij directe ondersteuning, inzet en inhoud van Noortje de Rooij (interim organisatieadvies, mens & organisatie) en Eveline van Montfort (holistisch psycholoog en yogadocent).

We hebben heel wat overeenkomsten, maar we ontdekten dat we elkaar vooral enorm aanvullen, zowel persoonlijk als professioneel.

Met alledrie een hart voor ontwikkeling, moderne wetenschap, gezondheid en welzijn, maar vooral ook voor persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap; de mens achter de professional. Een krachtige combi waar wij organisaties mee verrijken, op een nuchtere toegankelijke manier, vergezeld van veel passie en plezier.

Hoe ga je naar huis?

Getransformeerd en geïnspireerd, met nieuwe inzichten en bewust van jouw unieke persoonlijke en professionele kwaliteiten en behoeften, voorzien van een hands-on toolkit, die je meteen kunt toepassen en doorgeven in je functie.


Praktische info:

Data: in het najaar is de eerstvolgende tweedaagse 

Locatie: KampinaStaete & Outdoor Office® in Oisterwijk.

Inclusief overnachting in je eigen luxe tiny cottage, een top 4 gangen diner met prive kok op dag 1, luxe ontbijt & lunch op dag 2

Investering: op aanvraag,

 

Wil je graag deze unieke 2 dagen meemaken? Of wil je meer informatie? Neem al contact met me op via onderstaand formulier of app/bel me gerust

 

drs. ing. Maike Konings

Trainer & Coach - Hogeschooldocent /Adviseur

+31 620540800

info@mind4work.nl...............................................................................................................


Inschrijven voor de exclusieve HR4HR 2 daagse - of als je vragen hebt

Name
E-mailadres
Subject
Your comment